„Ongelovelijk!“ noemde een bewoner Fennas levensstijl. „Hoe doet ze dat allemaal?“

Verleden week werd ik uitgenodigd om FENNAMEEN in het woonzorgcentrum Vredenoord in Huis ter Heide te vertonen. Bewoners en bezoekers konden de film kijken en na afloop van Danielle Koks pianospel genieten. FENNAMEEN speelt deels in Vredenoord, daarom kwamen de bewoners in de film bekende gezichten tegen.

„Wij hebben FENNAMEEN in ons woonzorgcentrum laten zien om de bewoners door de veerkracht en levenslust die Fenna in de film verspreid te enthousiasmeren en te stimuleren. De film van Babette Bürgi en het aansluitende concert van Danielle Kok zijn door de bewoners heel goed ontvangen en iedereen had een geslaagde middag.“
– Els Schuitenvoerder, organisatie Vredenoord.

Fennameen
Fenna en René wandelen door het natuurgebied

Al tijdens het kijken van de film viel mij op dat de toeschouwers erg van de film genoten en van Fennas oprechtheid, zelfstandigheid en kracht onder de indruk waren. Danielle gaf nog een toegift en Fenna was zelf in de zaal om na de film bij een kopje koffie over het fietsen, fluiten en zwemmen te praten.

De vonk sloeg over, daar zijn wij heel blij mee!

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s